Odd issue with front USB ports

Discussion in 'Subaru Crosstrek' started by Oddball71, Nov 23, 2021.

  1. Oddball71

    Oddball71

    Joined:
    Nov 23, 2021
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I am having an odd issue with the front USB ports on a 2021 Crosstreck Limited that's only 3 weeks old. When using either of the front USB ports to charge and connect to the heas unit for Android Auto, sometimes the ports cycle both charging amd connection on and off for no apparent reason, and this cycling won't stop even after I turn the car off and back on again, it only resolves after the car has been sitting for a bit. Anyone else ever run in to this.
     
    Oddball71, Nov 23, 2021
    #1
    1. Advertisements

  2. Oddball71

    ShockingBlue

    Joined:
    Nov 28, 2021
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    I am having an identical issue. The car did not make it home before presenting this issue. Subaru....Please Help!
     
    ShockingBlue, Nov 28, 2021
    #2
    Oddball71 likes this.
    1. Advertisements

  3. Oddball71

    Oddball71

    Joined:
    Nov 23, 2021
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have an appointment with my service department on Monday and wouldn't you know, the issue has gone away.
     
    Oddball71, Nov 29, 2021
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.