New member..probs w/ 1993 Loyale radio presets

Discussion in 'General Motoring' started by Marthanna, May 31, 2006.

  1. Marthanna

    Marthanna Guest

    Just bought a fantastic 93 Loyale...everything is perfect except the
    radio doesn't save presets I've put in..

    In fact, every time I start the car, the radio goes to AM at the lowest
    frequency, not remembering anything, so every time I have to click for
    FM, then manually put in the station. I have the Haynes repair manual,
    but it doesn't cover silly stuff like this! Haha!

    I know this is a nitpicky thing, but I sure would love to not have to
    do that every time (and I'm a picky radio listener, has to be the NPR
    station...I am such a nerd! haha!).

    Thanks in advance! New to this forum board and found a lot of good
    information.

    Owned a 1986 (I think) Subaru Legacy AWD wagon in the past, and LOVED
    it until it had bad tranny problems and I couldn't afford to fix.

    I was VERY happy to find this great '93 Loyale for $1200.00. Bought it
    from a very nice family that had all the maintenance records and had
    kept it in great condition.

    Marthanna
    Austin, TX
     
    Marthanna, May 31, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. I hope you have good luck with it. I am new to Subaru but have enjoyed
    reading about people's experiences with them from way back to the
    present. In addition to some great folks here, you may find additional
    info about your car at www.usmb.net . There are some folks there that
    are wizards at keeping older soobs on the road - I mention it because
    someone there may have a radio or know where one is in a wrecking yard
    should you decide to replace your with another stock unit. If you want
    something newer - www.crutchfield.com or your local Best Buy, etc. may
    have something.

    welcome to the group

    Carl
     
    Carl 1 Lucky Texan, May 31, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Marthanna

    Marthanna Guest

    Uhh...sorry! Haha! I fixed the prob...had connected a blue connector
    behind the radio to the wrong thing...and so on...

    Hehe! It's working pretty good now..

    Now to figure out the A/C leak...yeah!

    Marthanna
    Austin, TX
     
    Marthanna, May 31, 2006
    #3
  4. Marthanna

    Marthanna Guest

    Thanks Carl! I really appreciate your help!

    I have always enjoyed working on cars, and find the Subaru a nice
    challenge..

    Not as big as a Ford F-150 or such...small and efficiently built..! :
    )

    One of my weak points has always been audio stuff...fixed the problem,
    now onto the A/C leak going on...and...I have a 1975 VW bus I'm working
    on too..haha!

    Have a nice day everyone!

    Marthanna
    Austin, TX
     
    Marthanna, May 31, 2006
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.